2023. gada rudens pēdējais pilnmēness: kā to pārdzīvot un ko nedarīt

Pēdējais rudens pilnmēness pie mums ieradīsies pirmdien, 27. novembrī. Šo pilnmēnesi dēvē arī par Bebru jeb Salnu pilnmēnesi.

Tā kā tas ir pāreja no rudens uz ziemu, dienu pirms tā ir vērts atlaist visu veco un atbrīvoties no tā, kas nedod mieru.

Kad pienāk pilnmēness

Mēness kulminācija iekrīt 27. novembrī – šī ir Pilnmēness diena. Turklāt Pilnmēness būs Dvīņu zīmē.

Bebru pilnmēness (Bebru Mēness) ir viens no vairākiem nosaukumiem. Tradīcija izdomāt pilnmēness nosaukumus nākusi no indiāņu ciltīm. Tie izrietēja no mēneša īpatnībām, laika apstākļiem, dzīvnieku uzvedības.

Kas mūs gaida Bebru pilnmēness laikā

Dvīņi ir nemierīga zīme, kas nozīmē, ka šis pilnmēness neizcelsies ar mieru. Var būt daudz notikumu, kas ātri nomainīs viens otru. Var notikt svarīgas sarunas, straujas garastāvokļa vai viedokļu maiņas.

Pēdējā rudens Pilnmēnesī ir vērts veikt inventarizāciju un atbrīvoties no visa vecā, nevajadzīgā, no tā, kas jums jau sen nedod mieru. Tas attiecas gan uz lietām (materiālajām), gan domām (garīgajām).

Pilnmēness Dvīņu zīmē ir labvēlīgs kontaktu un attiecību dibināšanai starp cilvēkiem, informācijas apmaiņai. Dvīņi simbolizē mūsu dzīves pieredzes daudzpusīgo mainīgumu, tā ir nemitīgu pārmaiņu un viegluma enerģija.

Lasi vēl: Kā izmantot gurķu marinādi: pieredzējušas saimnieces to neizlej

Turklāt no 25. novembra Merkurs ieiet retrogrādā cilpā, un tas pastiprinās tieksmi domāt abstrakti, atrauti no konkrētas, reālas realitātes. Pasaule šķitīs haotiska un sarežģīta.

Gaidāms augsts enerģijas līmenis, agresivitāte pret citu cilvēku emocionālajiem uzplūdiem. Dominēs stūrgalvība, patvaļa, impulsivitāte.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru